Nieuws van Mavel

Mavel komt met een twee nieuwe veerretour haspelmodellen.

Roll Extra slanghaspel

Roll Extra kabelhaspel

Bijzonder en nieuw is dat beide nieuwe Mavel haspels standaard voorzien zijn van een geïntegreerde Slow Motion* beveiliging. Bij andere slanghaspels van Mavel met vergelijkbare specificaties was het wel al mogelijk om de Slow Motion beveiliging aan de haspel toe te voegen. Het nadeel hiervan is dat deze Slow Motion op kast van de bestaande haspel moest worden gebouwd en dus uitsteekt.

Bij de nieuwe modellen van Mavel is de Slow Motion geheel geÏntegreerd in de kast en steekt dus niet meer uit.

De luchtslanghaspel Roll Extra van Mavel is uitgevoerd met 20m inw. Ø10mm of met 16m inw. Ø12mm PU slang en zwenkbeugel.

De kabelhaspel Roll Extra van Mavel is naar keuze leverbaar met 3×1,5mm², 5×1,5 of 5×2,5mm² kabel met lengtes tot 35m.

Binnenkort zijn deze haspels uit voorraad leverbaar.

In de loop van het jaar komt Mavel in deze serie óók met twee nieuwe Roll Genius haspels met dezelfde ingebouwde Slow Motion.

Indien u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen van deze (of een andere haspel) klik dan op deze Ik wil graag een offerte

 

*als bij een standaard haspel een slang of kabel in uitgetrokken toestand losgelaten wordt, knalt de eindstop uiteindelijk met een klap op de haspel.

Dit kan gevaarlijk zijn voor de gebruiker en schade veroorzaken aan de haspel. Bij gebruik van een Slow Motion wordt de terugloopsnelheid gelimiteerd en zo de veiligheid gewaarborgd.

Klik hier als u meer wilt weten van deze nieuwe Roll Extra haspels van Mavel of scan de QR code.