Nieuws van Tecna (Food Industrie Line Balancers)

Food Industry Line Balancers (0,2–180kg) voedingsmiddelen en vlees industrie.

 

Tecna komt met een geheel nieuwe serie balancers op de markt.

De Food Industry Line is helemaal toegespitst op vleesverwerkende en de voedingsmiddelen industrie. De Food Line is ook uitstekend inzetbaar op andere plekken waar hogere eisen aan de corrosiebestendigheid worden gesteld. Alle reeds beschikbare modellen in elk capaciteitsbereik (0,2-180kg) wordt nu leverbaar met speciale aanpassingen waardoor deze balancers bij uitstek geschikt zijn voor de inzet in moeilijke omstandigheden. Bijvoorbeeld bij tankwagenreiniging waar chemische wordt gereinigd en ontsmet

Toepassingen in de industrie zijn denkbaar voor: voedsel, drank, zuivel, slachterijen en vleesverwerking. Maar ook: bakkerijen, visindustrie en brouwerijen.

Kortom overal waar de standaard balancer door corrosie wordt aangetast of door aanvullende eisen niet is toegestaan, kan de Food Line probleemloos worden ingezet.

  1. Alle Food Line balancers zijn uitgevoerd met een RVS kabel en haak. Alle uitwendige stalen onderdelen zijn vervangen door RVS. De grotere veerbalancers zijn tevens voorzien van een draaibare RVS bovenhaak.
  2. Het aluminium huis is geannodiseerd. Hierdoor ontstaat een zeer corrosiebestendig oppervlakte.
  3. De veercassette wordt inwendig voorzien van voedingsmiddelen gecertificeerd NSF-H1 vet.

De balancers uit de Tecna Food Line zullen in de loop van september 2022 uit voorraad leverbaar zijn.

Binnenkort hebben wij echter al een aantal prototypen op voorraad.

Bent u nieuwsgierig naar de uitvoering, en wilt u alvast kennis maken met de Food Line? Dan maken wij graag tijd vrij voor een bezoek aan u om de balancers aan u te tonen en de verdere mogelijkheden met u te bespreken.

Wilt u meer informatie of wilt u dat wij contact met u opnemen: klik dan op onderstaande link

Graag ontvang ik meer informatie over de Food Line

Of scan de QR-code om de brochure in te zien.